Payment with Paypal Payment with Swish
Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Mitt skapande

MITT SKAPANDE

Jag har så länge jag kan minnas varit intresserad av att forma och skapa. 2015 började en dröm spira. Tänk att ha ett eget café med egen konst på väggarna! Tänk att få ha en egen ateljé! Tänk om folk skulle vilja köpa det jag skapar! Nu händer det! Det känns fortfarande overkligt och helt fantastiskt!

Steg för steg går jag mot mina drömmars mål.

På Loftet har jag nu en gårdsbutik med konstutställningsdel och en stor ateljé där jag kan ta emot grupper, gästhantverkare och många besökare. Med jämna mellanrum får jag lust att baka och ha café.

På gården står numer också en liten mysig ateljé med en rostig vacker gjutjärnskamin.

För närvarande skapar jag i betong och trä, målar tavlor som jag fotar och med hjälp av foton designar jag olika produkter med mina egna unika motiv.


MÅLERIET

När jag målar tavlor är det helt utan plan. Syftet för mig är att vara fri i skapandet och utgå från vad jag har lust med i stunden. Jag har senare lärt mig att det kallas intuitivt måleri. Jag målar lager på lager i akryl. Jag vänder på konstverket under processen. Efter en tid känner jag vilket håll som känns rätt. Ofta ser jag någon form eller figur som jag vill förstärka. Jag brukar få budskap i form av texter medan jag målar. 

När målningen tystnat och stillat sig är den färdig.